TARTALOM

Író: Selly
Kategória: The Walking Dead fanfiction
Korhatár: +18
Párosítás: Daryl Dixon & OC (saját szereplő)
Jellemzők: romantika, dráma, sötét, akció/kaland, horror, angst, disztópia
Figyelmeztetések: gyilkosság, szereplő(k) halála, nemi erőszak, kínzás, erotikus tartalom/lemon (szexuális tartalom leírása), durva nyelvezet, felkavaró tartalom, kínzás, erőszak
A történet a sorozatra nézve több SPOILERT is tartalmaz, így megkérnék mindenkit, hogy erre és a korhatárra való tekintettel, csak saját felelősségre kezdjen bele a fanfiction olvasásába!

– 1. évad –

Daryl Dixon egy kóborlótámadás folytán szem elől téveszti Beth-t, ám még ugyanezen az éjjelen találkozik egy túlélővel, Ann Stafforddal.

Daryl, bár nem fűlik hozzá a foga, a harc során elszenvedett sérülései miatt kénytelen a lány gondoskodására bízni magát, s egyúttal felhagyni Beth keresésével.

Napok telnek el, és ahogy Daryl és Ann útja lassan eggyé olvad, úgy kerülnek egyre közelebb egymáshoz.

Vajon lehetséges, hogy két ember egymásba szeressen mindössze húsz nap alatt? Vagy a boldogság már csupán illúzió lehet az élők számára?


– 2. évad –

Rick Grimes és emberei megszöknek Terminusból, a kannibálok otthonából. Carol újra csapattaggá válik, Ann-ben pedig már első találkozásukkor felébred a gyanú: a nő talán úgy érez Daryl iránt, mint ő.

Ann nem akarja elveszíteni Darylt, mégis napról napra távolabb kerül tőle, és rövidesen Carol is állást foglal: úgy véli, Darylnek már nincs szüksége Ann-re.

A harc folytatódik, érzelmek és emberek csapnak össze. Rick és csapata leszámolnak ellenfeleikkel, veszteségeket könyvelnek el, új emberekkel találkoznak, célokat fogalmaznak meg, s közben ki-ki megéli a maga tragédiáját.

Ann szíve összetörik. Húsz nap kellett, hogy beleszeressen Darylbe, és ugyanennyit szán szíve összefoltozására is. Idővel pedig felcsillan a remény: Alexandria.


– 3. évad –

Alexandria békéje épp csak helyreállt, Ann sebei alig kezdtek begyógyulni, Ricknek és csapatának máris szembe kell nézni a következő akadállyal. Egy minden korábbinál veszélyesebb, elvetemültebb banda bukkan fel.

Megváltóknak nevezik magukat, vezérük, a baseballütős férfi pedig Neganként mutatkozik be, és rögtön a Rickékkel történő első találkozása alkalmával revánsot vesz megölt emberei miatt. Brutális módon végez Rick két társával, majd Ann-hez fordul.

Aztán történik valami, amire senki nem számít: Negan felismeri Ann-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése